Gårdagens inlägg på Scrappiz innehöll två av mina jul LO´s.

Jag älskar julen och för mig känns det betydelsefullt att dokumentera julminnen, jultraditioner, våra julprydnaders historia osv. Jag har därför ett album som bara handlar om julen. Det får ligga framme under julveckorna så den som vill kan bläddra i det.

Jag vill att det ska kännas juligt och välkomnande redan utomhus när man kommer hem till oss i juletid. Det är kul att ha kvar foton på de olika årens dekorationer.

Idag är det första advent och allt det julmysiga börjar. Glöm inte bort att fotografera de små detaljerna. Efter några år brukar det vara kul att titta tillbaka på både det man har gjort likadant och det man har förändrat.

Här har jag scrappat om julens fruktfat och i journalingen berättat lite om fatets historia. Även om det bara är ett fat så bär det på minnen från tidigare jular.

Ifall ni vill se hur jag scrappar julkort gjorde jag i veckan ett inlägg om de i min julblogg. Titta här.

I år bloggar jag om julen i en egen julblogg och har gjort ett tag. Min julsida finns kvar men i bloggen kommer lite mer dagliga inlägg. Så min julstämning hittar ni där och ifall ni inte vill dela den med mig så är ni ändå välkomna att fortsätta kika in här på mitt pyssel 😉