Nix, det är inte scrapsaker jag har klickat hem, inte heller inredningsprylar (hrm åtminstone inte ikväll) utan nya sommarkläder till barnen. Till mig själv hittade jag så mycket nytt förra sommaren så i år ska jag bara köpa något enstaka. Barnen däremot har allihop växt massor så där behövs nya storlekar till alla. Men oj, vad sommaren känns avlägsen i denna kyla. Det är fortfarande så bitande kallt ute även om termometern inte visar på så många minusgrader. Fast sommarkläder lär ju behövas om några månader och de populäraste kläderna brukar snabbt ta slut.

Ikväll blev det ingen scrapping för mig eftersom maken är på fotbollsmöte, precis som igårkväll och imorgon är det fotbollsträning.

Bjuder på lite sommarkänsla även på scrapfronten. Denna LO visas i Scrappizbloggen idag, en utmaning att snabbscrappa på max 30 minuter. Det gillar jag, inte tänka så mycket, bara smack smack med foto, papper, dekos. Det som tog längst tid var att rita svarta konturer runt foto och papper.