Här kommer 3 lo´s som jag gjort i veckan, en vardera till döttrarna. Layouterna är i olika färger och olika format men med samma foto. 6×6 tum till Ellinor och 21×28 cm till Linnea och Amanda.

De prickiga papperna är gamla papper från Doodlebug, bland de första scrappapperna jag köpte 2003. De är väldigt tunna jämfört med dagens papper men riktigt fina nu när jag väl använt dem.

Jag måste bli bättre på att våga använda starka färger i scrappingen. Jag går ofta på de dova tonerna. Spillet från de här ska jag använda till lilte kort tänkte jag.

Jag har precis varit ute på en uppfriskande runda i skogen, kallt men helt ok. Mycket av snön har försvunnit men på sina ställen är det förrädiskt med is under snöfläckar. Halkade till två gånger men höll mig på benen. Jag hade nya kameran med mig så lite skogsfoton kommer när jag har lagt över dem.