För ett tag sedan anmälde jag mig till Buzzador och den första produkten som jag har fått testa är:

Bild lånad från Santa Maria

Först testade vi receptet som står på baksidan av påsen, vi valde lax, man kryddar den med innehållet i påsen, tillagar i ugnen. Sedan serverar men tillsammans med de vanliga taco tillbehören. Maträtten uppskattades av alla! Ellinor och Amanda tyckte att det var lite för starkt så nästa gång ska vi ta lite mindre krydda, vi gjorde dubbel sats nu för att det skulle bli rester för Rickard att ta med till jobbet (där var de nyfikna på hans matlåda) jag gissar att 1½ sats fisk blir lagom till en påse för bara vår familj.

Nu i veckan testade jag en annan variatnt som jag impoviserat ihop själv med inspiration av tacofisk vi får på jobbet.

Jag la torskfilé i en ugnsform, tillagade tills den var nästan klar. Då hällde jag på en sås gjord på creme fraich eoch en påsa fish taco spice mix. Ovanpå såsen hällde jag krossade nachos och överst ost. Serverade till couscous och nachos och alla gillade även denna fiskrätt.

Vi var så hungriga så jag glömde att fotografera innan vi börjat ta upp…

Vill fler av våra vänner/släkt bli bjudna på tacofisk är ni välkomna 😉

Är du nyfiken på Buzzador?

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Cyklamen):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Cyklamen

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Cyklamen&lang=SE

Tyvärr kan jag inte lägga in buzzadors logga då mitt webhotell b-one inte godkänner den typen av kodinläggning.