Vilken tur jag har, jag har kommit med i inte mindre än tre buzzadorkampanjer samtidigt! Jag buzzar för Lovefilm, SantaMaria Tapas och Locobase Repair.

Lovefilm har jag skrivit mer om i julbloggen.

Locobase Repair fungerar jättebra för mina torra händer. Jag tvättar mig ju väldigt ofta på jobbet. Den finns att köpa på apoteket.

Santa Maria Tapas har varit uppskattat när jag bjudit på det, dock var en del i starkaste laget för mig själv (ni vet ju att min mage är känslig för lök och chili) men det är ju kul att kunna glädja andra. Mina egna favoriter är Tostaditos. Ni som gillar stark mat hittar säkert många favoriter.

Vill du veta mer om buzzador?

Kika här: http://www.buzzador.com?refstr=Cyklamen&lang=SE

eller här så framgår det att jag har bjudit in dig:

den länken godtog inte mitt webhotell, skicka ett mail ifall du är intresserad så kommer en inbjudan.