Idag tog jag en liten lunchpromenad, dels för att jag behöver frisk luft och motion men även för att jag ville ta mitt månadsfoto. Jag blev så ledsen så jag började nästan gråta när jag såg hur de har förstört skogen:

Den vackra skogstigen ner till sjön är nu ett kalhygge med en massa kvarlämnad bråte:

Vår fikaplats på stenhällen är nu en gyttjehåla:

Det är här vi brukar sitta, uppe i skuggan eftersom jag pga att jag haft hudcancer inte får sitta i solen:

Vår badplats som låg så idylliskt med träd runtom har nu mist en stor del av sin charm. Det var magiskt att vara själva på bryggan bara omgvina av skog.

Varför har Ronneby kommun gjort så här?

Låt mig gissa, de här grannarna ville troligen ha sjöutsikt och har fått sin vilja igenom.

Skogen förstörd och tre husägare har fått sjöutsikt, varför ta hänsyn till övriga boende i området, vi som faktiskt använder skogen, stenhällen och bryggan. Med tanke på att kommunen inte städade upp all bråte de lämnade på vår privata tomt när de varit och skövlat mellan husen lär de inte städa upp här heller utan det får väl ligga kvar och ruttna. Jag är så arg, ledsen och besviken, vår fina idyll. Nåväl här är mitt månadsfoto för januari:

i december hann jag inte fotografera men här är tidigare bilder:

Oktober:

September: