Brukar ni skicka och få påskkort? Förut både skickade och fick jag mängder med påskkort men inte numera. Jag brukar få 2 påskkort men faktiskt var det längesedan jag skickade till dem. Idag kände jag att jag måste göra något roligt för mig själv och då valde jag att scrappa. Det blev två likadana påskkort, ett till mormor o morfar och ett till Yvonne (ingen av dem läser min blogg så därför vågar jag lägga ut korten redan nu).

Mobilfoton, helt ok kvalité tycker jag och så enkelt att använda med nya telefonen. Jag har automatisk överföring från kameran till dropbox när jag har Wi-Fi så det är bara att plocka därifrån. Däremot lyckas jag inte komma åt loginrutan i bloggen från mobilen så jag kan inte blogga från mobilen hos det här webhotellet.

Det blev två färgglada kort gjorda av restpapper, de gillar katter lika mycket som jag så det passade med en katt som dekoration. De fina påskliljorna har jag fått av Kristina. Kul att göra kort även utan stämpelmotiv, ibland tom roligare som omväxling 🙂

Svar på kommentar: katten är en die från Magnolia: DooH-10 Paris Night

Ps morfar är kvar på sjukhuset och bilen ska in på verkstaden imorgon.