Idag har jag scrappat en liten stund jag gjorde bara klart några påbörjade sidor men det var inte vilka sidor som helst utan de sista från 2011 så nu är alla barnens album från 2011 färdiga. Härligt! Det är ju en av de roliga sakerna med att scrappa, dessutom har man (förhoppningsvis) roligt när man fotograferar, man har roligt medan man scrappar och till slut när man är klar med något 🙂

Inga avancerade saker så jag visar ett collage, den översta till vänser måste jag dock berätta lite om. Det är ett foto som jag scrappade bara för att jag hittade pappret. Det är fotbollar, noter och g-klavar på pappret. Mina barn går/har gått på skolan G-klaven och på det här fotot har sonens klass vunnit en fotbollsturnering. Hans klass vann både det årets inomhus- och utomhusturnering (kommunmästerskap) och det var verkligen kul för barnen för både skolan och klassen är liten. De var bara 10 elever i sexan och fick låna in barn från femman, ändå gick de och vann båda turneringarna. Sonen stod i mål på båda turneringarna och gjorde ett superbra jobb vilket var extra kul för honom eftersom han slutade i sitt fotbollslag för att de andra tyckte han var för dålig (mobbad). Fotot är från skolans hemsida, jag letade upp det när jag köpt pappret 🙂 Pappret med fotbollar och musik kommer från Landstoken.