Som jag skrev tidigare är jag nöjd med min semester, men en sak har jag saknat, att scrappa. Det har jag gjort något åt nu, jag gjorde en lo igårkväll och en idag och minsann, jag är klar med Jonatans foton från 2012. Jag har aldrig varit så sen och då har jag ändå lagt undan Linneas och Amandas foton från 2012.

Två av layouterna gjorde jag innan semestern. Jag känner faktiskt mer och mer att 12×12 med collage passar mig nu. Jag har kikat och funderat på Project Life men nja, jag fortsätter nog så här i barnens album när de har nått tonåren, det är nog mer “jag”. Sedan får jag se hur jag gör med Linneas och Amandas album, jag har ju inte kommit igång med mina 6×6 sidor till dem ännu.

I många scrapbloggar är det mycket julkort, mysigt att titta på. Själv har jag inte bestämt mig ännu hur jag ska göra med julkorten. För två år sedan scrappade jag några få och sedan blev det bara ett foto på barnen och katterna till större delen. Förra året gjorde jag tvärtom, det blev scrappade julkort utan foton. Jag hade funderingar på att inte scrappa julkort i år utan lägga scraptiden på lo´s. Men när jag såg Pion Designs
Wintertime in Swedish Lappland blev jag jättesugen på att scrappa julkort, papperna har inte kommit till butikerna ännu men de ser underbart fina ut.

Jag hoppas på en repris från förra året, då gjorde jag flertalet av mina julkort på scrapträffen på Kias. Kristina och jag hade en toppendag.

jan 22, feb 1, apr 5, maj 7, juli 5, aug 2 =42