L och A har lärt sig att göra rosor av lönnlöv, de är så fina! Jag har sett på nätet i många år och tänkt att jag skulle testa men aldrig gjort det men tjejerna säger att det är lätt. Jag glömde fotografera när de var nya men här är några som jag fick av Linnea i början av veckan.
Det har varit en intensiv vecka som vanligt. Jag har haft senstängning två dagar, föräldramöte en kväll, 3 timmars övertid, fältstudier också det vanliga med jobb, plugg, barnens aktiviteter och läxor. Jag skulle vilja vara extraledig någon dag på höstlovet men när jag inte jobbar heltid känns det så dumt att önska mer ledigt. Jag är ju borta mycket från jobbet ändå men jag är ju inte ledig, jag pluggar och gör vfu/fältstudier. I slutet på höstlovet ska iallafall Linnea och jag åka själva och hälsa på M i Stockholm. Det ska bli så roligt och jag ser fram mot det! Både roligt att träffa M och kul att få egentid med Linnea. Det blir på pluggdagarns som vi åker. Föräldramötet i veckan var för mellanstadiet, skolan hade tagit dit en polis som föreläste om SMS-internet- mobbning bland barn och ungdomar. Det var väldigt intressant och lärorikt. Tyvärr var det dock dålig uppslutning, trist när det är ett sådant viktigt ämne.

Vårt bilskrälle är fortfarande på verkstaden. Det var tur att vi tog oss hem från Norrland trots problemen, den har ju inte fungerat alls efter det.