Juli
Jag jobbade halva juli, Jonatan och Rickard var på orkesterresa till Italien. Vi åkte på husvagnssemester, över 400 mil. Bilen la av 130 mil hemifrån och även den nyinstallerade ac´n slutade att fungera. Vi hade trots allt en bra semester med många fina minnen från både Dalarna och norrland. Linnea fick bältros men till att börja med trodde vi att det var ett infekterat myggbett men när det spred sig som ett bälte runt magen och ryggen sökte vi läkarhjälp.

Augusti
Linnea var sjuk i bältros så vi höll oss hemmavid resten av semestern. Ellinor fyllde 16 år och Amanda 7 år, det blev gemensamma släktkalas, tre gånger. Vi var i Ullared. Både Ellinor och Amanda började ettan, E på gymnasiet och A i grundskolan. För en gångs skull var Ellinor och Jonatan på samma stället samtidigt på aktivitet. J spelade med orkestern och E släppte ballong på RBK´s jubileum.

September
Amanda hade kalas för kompisarna, det blev maskerad med lekar i trädgården och skattjakt. vi skördade våra äpplen. I övrigt var det mycket vardag med jobb och plugg men lite avbrott med tända ljus och tid i naturen.