Vad fort det går när det väl börjar ljusna på morngar och kvällar. Det känns som att det inte var många veckor sedan det var mörkt när jag gick till jobbet, nu är det inte ens mörkt när jag öppnar (6-6.15). I tisdags när jag gick genom ett skogsparti strax efter sju på morgonen kvittrade småfåglarn så öronbedövande så jag har faktiskt aldrig hört dess like! Det var häftigt! Mitten av mars, fullt upp på både jobb och med studierna. Högvis med arbete som ska vara klart de närmaste månaderna. Idag fick vi lämna semesterönskemål på jobbet, ibland känns det som att jag inte hänger med i tiden. Semestern har vi inte bestämt något om ännu, vi skulle vilja till legoland men inte mitt i sommaren när där är så mycket folk och jag vågar inte boka in något i maj. Dels vet jag inte när examinationen är, sedan har vi både konfirmation för J, flera vanliga födelsedagar också fyller min bror 40. Vi kommer att ta en billig semster i år, vi vet inte ännu hur det blir med husvagnsfönsterna men vi siktar på en vecka på Öland som avkoppling. Sedan vill vi även komma iväg på något att uppleva. J ska till Liseberg med skolorkestern och L troligen till Bakken (ja det stavas så = danska) med kören så det blir troligen inte familjeresa till tivoli. För övrigt behöver jag tid till rekreation, bara få känna mig ledig, umgås med min familj. Sortera här hemma, ta dagen som den kommer. Nu låter det väl som att jag hela tiden längtar till något men jag är nog faktiskt ganska bra på att leva i nuet ändå. Olika händelser i livet formar en. När jag har fredagsmys med familjen kopplar jag bort jobb och studier. när jag är på jobbet så gäller det till 100% och när jag pluggar lägger jag fokus där. Jag försöker att glädjas åt de små stunderna som ger livskvalite, att göra något med familjen, vänner eller bara själv. Njuta av fin natur som är alldeles gratis.