Vi har bott i vårt nya hus i precis 7 år och för första gången såg jag en blåsippa i skogen nu i veckan. En liten stackare som tittade upp bland de torra löven.

Annars har ju den här veckan bjudit på lite spännande väder, förutom frostnätter fick vi även snö! Jag hade gått och lagt mig tidigt men hörde hur fb-uppdateringarna plingade i mobilen, sedan hörde jag R ropa att det var alldeles vitt ute och då förstod jag varför mobilen plingade så intensivt 🙂 Det hör ju nästan till med en kort omgång snö innan våren kommer på riktigt men släkten i norrland rapporterade att där har de barnmark. Fast märkligast är väl att det var milt väder en stor del av vintermånaderna dvs december, januari och februari men sedan kom kylan med frostnätter i mars.

Jag börjar bli klar med mina intervjuer till uppsatsen, sedan återstår den roligaste delen med resultat och analys. Om två månader är jag kanske klar med examinationen, det är en märklig känsla. Det har varit tre intensiva år. Jag ångrar inte att jag började plugga men jag skulle inte vilja göra om åren! Håll tummarna för att slitet leder till någon intressant ny tjänst (med bätttre lön).