När solen lyser och naturen doftar är det mer än vi tvåbenta som vill ut och njuta av solen. L brukar gå ut med katterna, det är mest Tusse som vill gå ut och sniffa på omgivningen. Han känner igen ljudet från kopplet och kommer springandes när det plockas fram. Sötnosen.

Körsbärsträdet blommar och faktiskt så har en av bokarna på baksidan slagit ut på ena sidan. Det är verkligen vår! Jag såg att fotot jag la ut igår var ju fel, det var en knopp från ek, inte bok. Med störra upplösning på skärmen såg jag att det var fel foto. Fotot på bokknopparna blev inte bra men här kommer våra körsbärsblommor i kvällssolen.

Nästa vecka är det valborg, det känns helt galet hur fort tiden går. På fredag ska jag till högskolan, nu är det inte många gånger kvar som jag ska åka dit. Det känns både skönt och lite vemodigt. Men mest skönt!

Ps glöm inte bort att svara på förra inlägget, tack på förhand!