Jonatans ögon blir lite bättre för varje dag, igår kunde han byta solglasögonen mot sina vanliga glasögon då ljuskänsligheten har blivit bättre. Med glasögon kan han se skillnad på kontraster ex möbler nu. Han funderar t.o.m. på att handla julklappar imorgon om han kan få med någon som hjälper honom om han gör det direkt efter att han fått bedövningsdropparna. Förstår att han inte vill bli ledd av oss. Linnea och Amanda kom med ett förslag på morgonen “kan vi inte köpa en hund till Jonatan, en sådan där blindhund!” Jag tror inte det… :/

Igår fick Amanda förresten sina efterlängtade hål i öronen, hon är så nöjd. vi hade tänkt att vänta tills hon var 9 år som Linnea fick göra så det skulle vara rättvist men det var faktiskt Linnea som övertalade oss om att det inte gjorde henne något om lillasyster fick tidigare. Ellinor ville inte ha när hon var mindre utan hon väntade tills dagen efter att Linnea tagit när Linnea övertygad henne om att det inte gjorde så ont.