För längesedan lovade jag att visa min scrapvrå, jämfört med många andras inspirerande scraprum med fin förvaring är min vrå ganska trist men såhär ser den alltså ut:

Rummet är husets minsta och tanken var att Rickard och jag skulle ha det som gemensamt arbetsrum. Han använder istället sin halva som förråd och har fixat en arbetshörna i TV rummet. Mitt skrivbord står framför fönstret vilket visat sig inte vara så smart eftersom katterna dagligen sitter i fönstret. Tusse hårar något fruktansvärt och de välter saker, därför vågar jag inte ha några blommor.

Närbild på två av hyllorna. Allt syns inte, överst (ovanför denna bilden) står min qk, sedan har jag lite smådekorationer som jag delat upp i askar till barnen. Jag gör betydligt fler kort än jag får men i min scraphörna brukar jag ha ett par kort som jag fått av kompisar. Under denna hyllan har jag spillpapper att stansa ur samt 6×6 block och lite fler dekorationer.
På hyllan som syns mot ytterväggen har jag presenter. Mössen och kycklingen har min mormor gjort till mig, det andra har jag fått av barnen.
Snett bakom mig har jag de här hyllorna, tidigare tillhörde rummet Linnea och de här hyllorna har fått stå kvar. I lådorna förvarar jag övriga dekorationer såsom knappar, blommor, band mm och verktyg såsom dies, punchar, stämplar, min cuttlebug har jag också nära mig, då blir det av att jag använder den. Här står även pågående album, de färdiga förvarar jag i ett annat skåp.
Under skrivbordet har jag två sådana här hurtsar från Ikea.
De innehåller papper, i lådorna har jag glue dots, skärblad, fotofix mm.
Jag har även pappersförvaring i en back i garderoben (också från Ikea). Det som inte syns på bilden är min verktygsväska, den brukar stå på skrivbordet och innehåller pennor, syl, tång, saxar, hammare, öljettverktyg, skalpell mm.

Det här var min lilla men fullproppade hörna, jag är så tacksam över att ha en egen liten vrå att pyssla i!